O nama

Još od trenutka kad je prvi poduzetni stanar spilje podno Hušnjakova brda kraj Krapine, oblikovao kamen za prvog susjeda, došao je na ideju da bi mogao ponuditi još nekoliko svojih vještih uradaka. Naravno za adekvatnu zamjenu, za dio ulova, kakvog dabra, možda komad jelena, ili nešto slično. Idući potez mu je bio urediti ulaz u spilju kako bi kakav slučajni prolaznik, pračovjek, mogao naslutiti da se upravo ovdje nalaze najbolji šiljato oblikovani alat u okolici.

Oduvijek je postojala potreba za ukrašavanjem ulaza, pročelja ili izloga. Oduvijek je postojala potreba da izlaganjem predmeta, prikazom njegove slike ili samo lijepim slovima pozovete prolaznika da uđe, potraži željenu stvar i ostavi nešto novaca. Oduvijek je postajala potreba da svojim lijepo ukrašenim izlogom pokažete konkurenciji niz ulicu, da imate ljepši asortiman, veću ponudu i da ste bolji.

Današnji pojam poduzetništva nezamisliv je bez pravilne, estetski vrijedne, prezentacije svoje firme. Danas nema tvrtke na tržištu bez logotipa. nema prodavaonice bez uređenog izloga. Nema voznog parka bez jasno naznačene pripadnosti. Niti jedan poduzetnik neće propustiti priliku da uredi bočnu stranicu svog kamiona, koja je osim estetske privlačnosti i besplatni putujući Jumbo plakat. Nadalje rijetki su poduzetnici, koliko god dobri prodavači ili menadžeri bili, koji za ovakva pitanja neće potražiti savjet profesionalca.

SAD STVARNO O NAMA

1996. godine je koncern 3M u Hrvatsku donio tehnologiju SCHOTCHPRINT – tisak punog kolora na pvc samoljepivu foliju. Tada je VADIUM d.o.o. krenuo prvo u edukaciju tržišta – hrvatski gospodarstvenici se do tada nisu imali prilike sresti s mogućnošću takvog načina oglašavanja i korištenja vlastitih površina. 14 godina boravka na tržištu, neprocijenjivo iskustvo i razmahano tržište uvjetovali su formiranje VADIUM GRUPE, tima iskusnih i kreativnih stručnjaka, svakog na svom polju, koji zajedno za Vas mogu izvesti i onu kreaciju o kojoj ste do sada samo maštali.

VADIUM GRUPU čine:

Od radnog vremena na ulazu ili pleksi stalka za bilo što, oslikanog vozila ili izloga, do totema ili grandiozne instalacije u prostoru . . . . dočarajte nam svoju zamisao, a mi ćemo je realizirati.

Ako nemate ideju, recite samo što želite postići, a mi ćemo vam pokazati kako.

X