Dočarajte nam svoju zamisao, mi ćemo je realizirati

Postavljamo folije za zaštitu od sunca na stakla i tako štedite struju i klima uređaj, anuliramo UV zračenja, bljesak(višak svjetla), smanjujemo temperaturu u prostoriji do 15°C .

Oslikavamo vozila i izloge, kreiramo toteme ili grandiozne instalacije u prostoru te izrađujemo pleksi stalke i police ili kutije za različite prigode…

Ako nemate ideju, recite samo što želite postići, a mi ćemo vam pokazati kako!

Dobrodošli na www.vadium.hr

Još od trenutka kad je poduzetni stanar spilje podno Hušnjakova brda kraj Krapine, oblikovao kamen za prvog susjeda, došao je na ideju da bi mogao ponuditi još nekoliko svojih vještih uradaka. Naravno za adekvatnu zamjenu, za dio ulova, kakvog dabra, možda komad jelena, ili nešto slično. Idući potez zasigurno mu je bio urediti ulaz u spilju kako bi slučajni prolaznik, pračovjek, mogao naslutiti da se upravo ovdje mogu naći najbolji šiljato oblikovani alat u okolici. Oduvijek je postojala potreba za ukrašavanjem ulaza, pročelja ili izloga. Oduvijek je postojala potreba da izlaganjem predmeta, prikazom njegove slike ili samo lijepim slovima pozovete prolaznika da uđe, potraži željenu stvar i ostavi nešto novaca. Oduvijek je postajala potreba da svojim lijepo ukrašenim izlogom pokažete konkurenciji niz ulicu, da imate ljepši asortiman, veću ponudu i da ste bolji. Današnji pojam poduzetništva nezamisliv je bez pravilne, estetski vrijedne, prezentacije svoje firme. Danas nema tvrtke na tržištu bez logotipa. nema prodavaonice bez uređenog izloga. Nema voznog parka bez jasno naznačene pripadnosti. Niti jedan poduzetnik neće propustiti priliku da uredi bočnu stranicu svog kamiona, koja je osim estetske privlačnosti i besplatni putujući Jumbo plakat. Nadalje rijetki su poduzetnici, koliko god dobri prodavači ili menadžeri bili, koji za ovakva pitanja neće potražiti savjet profesionalca.

LISTA USLUGA

ZAŠTITA OD SUNCAZaštita od sunca
VozilaVozila
InterijeriInterijeri
Konstrukcije i pleksiglasKonstrukcije i pleksiglas
ULAZI U TVRTKEULAZI U TVRTKE
Car wrappingCar wrapping
X